Shape of my heart 1.2: The hidden law

Címkék: Újonc

2013.05.14. 00:37

Előtte

Indítom a tracket, miközben kilépek az utcára, azonnal az arcomba vág a tömény bűz. Hiába, a tavasz/nyár megérkezett, a fogcsikorgató didergés emléke egy buszmegálló árnyékában még élénken hidegrázásra ösztönöz.Az égbolt teljesen felhőtlen, kéken ragyog be mindent, fényesen pirítanak a Nap sugarai,a füstös busz zaját is hallanám, ha nem a szolivörös Hajnal dobogna a fülemben.

Rohanok a buszhoz, nem késhetek el, igaz, maximum magamat büntetem meg érte, azért nem is szeretek késni. Többnyire. Ma sem hoztam a Nikont, nem is lett volna értelme, semmi jó témát nem látok sehol, pedig máskor van, hogy fél óra is eltelik, amíg lefotózok mindent, amit akartam. Sietősen gyújtok rá, a felét úgyis el kell dobni.

 

Utána

Indítom a tracket, miközben kilépek az utcára, azonnal az arcomba vág a tömény orgona illat. Hiába, a tavasz/nyár megérkezett, a fogcsikorgató didergés egy buszmegálló árnyékában már csak távoli emlék. Bár az  égbolt teljesen felhőtlen, kéken ragyog be mindent, fényesen pirítanak a Nap sugarai, a madárcsicsergést is hallanám, ha nem a Mágus lüktetne a fülemben.

Nem rohanok a buszhoz, többnyire szeretek késni, magamat azért csak nem büntetem meg érte. Sajnos ma nem hoztam Nikont, pedig már vagy öt dolgot láttam ezen a száz méteren, amit érdemes lett volna megörökíteni. Máskor van, hogy fél óra is eltelik, mire ilyet találok, most meg csak úgy szippanna a vas. Kényelmesen szívok el még egy cigit a buszra várva, nem érdekel, hogy a felét úgyis el kell dobni.

A bejegyzés trackback címe:

https://utopiak.blog.hu/api/trackback/id/tr935299248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása